صیفی جات
سبزی های خوراکی و خورشتی، ریحان، شاهی، کرفس، اسفناج، جعفری و ...بهترین زمان مصرف: در کل دوره کشتمقدار استفاده: 30 لیتر در هکتار هر 30 روز یک بار ...
سبزی های جالیزی و سیب زمینی سانان، خیار، بادمجان،گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، کدو، ...بهترین زمان مصرف: مرحله اول قبل از کشت جهت تقویت زمین و اصلاح خاکمر...
(سبزی های پیازی و غده ای و ریشه ای : هویج، لبو، پیاز، سیر، سیب زمینی) بهترین زمان مصرف: از زمان خروج برگ از خاک تا موقع برداشتمقدار استفاده: 240 ...